Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

07 december 2008

De här snygga prylarna förtjänar lite uppmärksamhet!


De är ju bara för läckra! Allt är fyndat på loppis och extra nöjd är jag över ljusstaken. Man kan lätt påstå att det är lite 70-tals vibbar över dessa.
Det är ganska lugnt på min syfront, mycket i skolan nu och fram till julen. De få grejer som jag hinner sy är julklappar som jag inte kan visa här på bloggen eftersom personerna i fråga läser den. Något smått kommer nog att dyka upp.

Hoppas ni har en riktigt skön söndag!

8 kommentarer:

Sara sa...

Va läckert med den föda färgen, det var verklingen fynd det. Klöverburken är såååå snygg. Roligt att se dina fynd det förgyller min vardag...saax

Maria sa...

Älskar klarrött och lackigt!

LittlePoppins sa...

Jättefina! Jag gillar också rött!

Äppel Päppel sa...

Härlig röd färg! Loppis är verkligen toppen!

Heilt spesiell sa...

Herlig!

OttoPippi sa...

Eftersom du är en aldrig sinande inspirationskälla för mig har jag awardat dig på bloggen min. Du behöver dock inte känna dig tvungen att awarda vidare till andra om du inte hinner. Bara du tar åt dig av mitt beröm :-)
OttoPippi

sara sa...

jag blir avis på dina fynd!

johanna sa...

vilken tjusig burk! jag har en likadan. fast jag har den fylld med pärlor i min pyssellåda :o)