Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

18 november 2008

Tygänglar finns!

Idag när jag kom hem låg ett paket på dörrmattan. Vad har jag nu köpt, tänkte jag. Såg på avsändaren att det var ett bekant namn. Det var min snälla tygängel (en snäll person som ger bort finfina tyger) Anna-Maija som skickat paketet. Slet upp det på 1 sek och innuti hittade jag två mycket fina tyger och några söta tygmärken med muminmotiv. Elefanter, hjärtan och mumin, helt i min smak! Tusen tack Anna-Maija för de fina tygerna, uppskattade dem väldigt mycket.

8 kommentarer:

sygryn sa...

Vilken härlig tygängel. Gillar det med hjärtan....

Maria sa...

Så roligt med en sådan gåva!

Har din symaskin blivit frisk snart?

Anonym sa...

åh jag vill oxå ha tygänglar ;)

Lady Thirty sa...

verkligen gulligt av henne :)

sara sa...

lyckos dej! alltid kul att titta in hos dej! allt är så fint. Sara

OttoPippi sa...

Vilken lyxtygängel!!!!! "Dom e ba dom tygägnlar" som en av mina döttrar skulle sagt :-)

Välkommen! sa...

men du va nice! är det med hjärtan på svart i grunden?! i såna fall blir jag mörk av avund! ;)

Anonym sa...

Vilken tur du har, jättefina tyger!