Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

07 november 2008

Stackars liten!

Igår när jag skulle fixa färdigt en beställning gav symaskinen upp, utan förvarning och utan tidigare krångel. Så jag förde den givetvis på service och det lilla sjukhusbesöket gick loss på "endast" 65€ (650 kr). Jag vet inte alls vad den fick för ryck, den har kanske en vinter depression. Det jobbiga med det hela är att jag får den tillbaka först om 1 vecka, vad skall jag göra under den veckan? Jag kommer nog sakna den en hel del...

8 kommentarer:

Lotten sa...

Min symaskin håller oxå på att krångla... den rycker, stannar, trasslar och allmänt trilskas...

Jag har hört mig för om service... men det kostar 600 spänn och man blir utan i en vecka här med så.... jag väntar lite!

Ha en skön helg!
Kram Lotten

Cantina sa...

Krya på dig FORT lilla symaskin. Hur ska VI klara oss utan alla nya alster som nu inte blir sydda???
Följer nämligen den här bloggen så fort det är något nytt i den...

Heimlaga sa...

...du torde få abstinens!

ela sa...

Nej nej enj, det våre det värsta jag kan tänka mig. Lider med dig och hålelr tummarna att det ordnar sig utan större problem. Men en vecka är lång .... Många hälsningar / ela

Skaparstigen sa...

Det är vid sådana tillfällen det är fint med två hobbies, så passa på att lär dig virka t ex. Alltid bra att kunna växla lite. Det var när min ena arm krånglade som jag kom igång med att sy.

Retro Elephant sa...

Kanske det är dags nu att lära sig virka/sticka. Tack för tipset!

//Lina

Gulligan sa...

Oj, sånt är så tråkigt!!

Lisbet sa...

Kul att titta in här.
Även om jag får lite ryyysningar av tygen som jag hade i min ungdom och inte alls uppskattar nu.

Kan det bero på att man haft det själv och inte kan se tjusningen med orange-brunt. Vet inte...

Pysselblogg:
www.articsisters.blogspot.com

Titta gärna in - skriv en rad så jag hittar igen dig igen.