Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

16 november 2008

Jag har nog hittat världens bästa loppis
Av en ren slump så hittade jag ett loppis som nog måste vara det absolut bästa hittills. En hel retro avdelning med färgsprakande tyger och kläder. Givetvis var det inte låga priser men överkomliga till stor del. De hade just haft stora rea dagar där så det var "utrensat", vilket jag inte märkte. Jag skall gå dit om 1-2 veckor igen och kika. Köpte två gardinlängder med maximal retro grad, jag var sugen på brunt som ni säkert märker.

I bland är jag rätt slö när det gäller att ta tag i saker (väldigt ofta). Ett bra exempel är kantbandsvikaren som jag "funderat" på att köpa under ett helt år. Jag har helt enkelt inte orkat gå och köpa en. Nu är det gjort och jag känner att den kommer göra stor nytta.
Min symaskin kommer tillbaka på måndag så då skall jag ta itu med de beställningar som lämnade på hälft. Kanske man kan bjuda på lite färdiga projekt i veckan.

12 kommentarer:

♥Ida♥ sa...

grattis till tygfynden.. skall bli spännande o se vad som skapas av dem.. =)

mustafa sa...

men hallå, bor inte du i helsinki? jag och mina syjuntepolare ska åka dit på inspirationsresa och vill ha tips på just bra loppisar. vi lovar att inte konkurrera med dig om dem, bara under den helgen vi är där. du kan maila om du vill vara lite hemlig. kiitos!

Anonym sa...

Snygga tyger!!! känner igen tanken med kantbandsvikaren, har gått och tänkte precis så lääänge...men för min del får nog tanken vara kvar ett tag till... :) men jag blir lite inspirerad att ta gör precis som du, köpa den! Den hade varit bra o ha!

kaoz sa...

Ååååh så fine!Grattis :)

ela sa...

Det var ju verkligen snygga tyg.Helt underbar!

Heimlaga sa...

Jag har en kantbandsvikare men använder den sällan, oftast gör jag kantbanden utan, på fri hand,då slipper man mäta exakt bredd... Har också nyligen skaffat en kantbandspressarfot med varierbar bredd till min vanliga symaskin, tänkte att det skulle vara smart.Hittills har jag dock inte lärt mig att komma överens med den, fast jag har inte testat så mycket.

Maria sa...

Så roligt att ha hittat en bra loppis! Jag har inte så många att välja på, men åtminstone en second hand butik är ganska bra...

MiA sa...

Hej!
Vad kul att du vill vara med i min tävling. Lycka till!
MiA

Välkommen! sa...

men åååh! en ny toppenloppis?! man blir ju lite lagom avundsjuk! ;)
härliga fynd!!

rake K sa...

Grattis till fynden, alltid lika kul!!
Och tack för din kommentar på min blogg, det värmde i kylan =)

Solveig Lövendahl sa...

Ja, det har du nog. Det bruna med gula och oranga blommor... Ååå så fint!!! Grattis!

Anonym sa...

Hej Lina, fina fynd!