Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

24 november 2008

Ett juligare inlägg!

Här i Helsingfors har det snöat 2 dagar i sträck! Marken är täckt med ett ca 30 cm tjockt snötäcke och trädens grenar är vita av snön. Man kan inte låta bli att känna julstämmningen och därför har jag pysslat ihop lite prylar här hemma med hög julstatus. Visar även en bild på mitt miljövänliga julpynt. Eko-apelsiner med nejlikor och sidenband, doftar sååå gott! Mitt nyinköpta juleljus doftar svagt av kanel.


Vilka färger och vilka kontraster, ett underbart tyg! En trevlig julklapp att ge bort eller varför inte ge en åt sig själv? Neccesärerna finns till försäljning i Retro Elephant Shop. Köp en innan den 15 december så garanterar jag att du får hem den innan jul.

9 kommentarer:

Strömming sa...

ja här har det snöat sen i lördags också, jättemysigt när man är inne! vilket fint tyg i börsarna!!

r e b e c k a sa...

Jag vill också ha snö!
Och en bit av det där tyget tack! :)

Mot nya tider sa...

Jätte fina är de!! Letat och letat efter sådanna knäppen till necissärer men hittar inga, var köper du dinna, finns det att beställa på internet?

Gulligan sa...

Fint!!!

Hananah sa...

Vilken fin juldekoration! Jag kan tänka mig hur juligt och gott det luktar i din lägenhet nu (: Penalerna/börserna var superduperfinfina de med! Det har snöat här hemma nu med i några dagar så det är riktigt vinterväder där ute, så mys!reddlet

Hananah sa...

ordverifieringen slank med sådär fint i slutet, hopssan! (;

LittlePoppins sa...

Oj va fina, vilket tyg!!! Och jul jul jul. Kan inte riktigt få nog av alla fina julbilder.....mmmmm....I like!!!

an.lo sa...

Underbart fina! Superhärliga färger.

linnzan sa...

Vilka fina börsar. Tyget är helt fantastiskt!