Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

22 november 2008

Efterlyses!


Jag efterlyser två glasaktiga, mossgröna underlägg för koppar och glas. Underläggen såldes på Indiska för ca. 6 mån sedan och nu hittar jag dem inte längre på någon butik. Har du två stycken extra som du inte behöver eller råkar se dem i någon indiska butik KÖP 2 TILL MIG! (betalar givetvis för dem).
Jag har många bra idéer på lager när det gäller julpynt som jag vill (och skall) göra till min lägenhet. Bl.a. sy juliga kuddfodral och tillverka några miljövänliga julprydnader, de ni!
Det har inte varit knäpptyst på syfronten. Har skickat iväg några beställningar som jag FÖRSÅS glömde fotografera. Kanske de dyker upp på någon blogg snart, vem vet!

1 kommentar:

Unknown sa...

You will discover tresses extension cords of which are created from real virgin people tresses. They furnish many brazilian remy hair, tailored for gals who definitely are sincerely annoyed in relation to the tresses. Tresses extension cords also come in a variety of plans, colorings, in addition to textures. Tresses extension cords including Malaysian tresses extension cords make it possible for women of all ages transform the coiffures as often since they hope; in truth, you will discover tresses extension cords of which might just be clipped through to ones healthy tresses. You possibly can likewise buy features to help the woman brazilian hair for making the item glimpse for a longer time, and in some cases transform this surface.