Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

04 november 2008

Bra förvaring


Det här är min största necessär modell. Just denna har jag sytt till en kär vän, jag kan väl inte längre påstå att det är en födelsedagsgåva eftersom hon fyllde i juli, shit vad tiden går fort. Den är sydd i samma tyg som jag sydde vinterjackan i.

Till er som gillar mina necessärer kan jag kort meddela att jag lagt ut 5 st nya till försäljning i Retro Elephant Shop.

11 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Knallfin!!Kan jeg spørre hvor du kjøper låsen?

sygryn sa...

Underbar necessär, i mina favoritfärger!

prickig design sa...

Så snygg!!

Maria sa...

Jättefin!!

Lotta Sultan sa...

dina necessärer är så himla fina! jag har försökt hitta lås överallt i göteborg. men det finns inte att få tag på. hittade dyra (50pix) på ett ställe. köpte ett och får se när det blir att jag använder det. gillar dock dina lås bättre. dom är så enkla och snygga!

LittlePoppins sa...

De är ju bara sååå fina!!

Jes sa...

Vilken underbar portmonä!!!! jag vill ha :)

Anonym sa...

Åh jag gillar verkligen din stil, inspirerande!

Solveig Lövendahl sa...

Sååå fin!!

OttoPippi sa...

Dom är underbara dina necessärer!!!! Härlig present att få!

Ida Gerdemark sa...

Verkligen kanonfin! Vilken fin blogg du har och vilka vackra tyger du använder dig av !!