Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

10 november 2008

Bite me or somebody else?


Svårt att ta fina fotografier när det är så äckligt och mörkt där ute. Färgerna blir inte riktigt som i verkligheten.
Nog om det! Det här fina krokodil tyget (som inte är så retro) hittade jag idag på "min" loppis. Jag blev sådär barnsligt förtjust i det och tänkte att jag skulle kunna sy något till mig själv, kanske en hoodie med svarta muddar. Sen tänkte jag att det skulle kanske vara snäppet tuffare att sy en babyhoodie i stället, tyget räcker kanske till två stycken då...

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Jag hittade min prylhylla på en loppis för en billig peng...

jejja79 sa...

åh, urgulligt....

♥Ida♥ sa...

gud va coolt tyg,. lite lacoste över de.. hihi =)

OttoPippi sa...

Tufft!!!

Gulligan sa...

Coolt!!

Anonym sa...

skitcoolt tyg =)