Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 oktober 2008

Sista chansen

I dag är det din sista chans att delta i necessär tävlingen. På måndagen drar jag vinnaren så det återstår att se vem det blir.

För några dagar sedan hittade jag det här fina frotté tyget. Älskar verkligen mönstret, så fint! Tyget skulle ha varit ännu finare i varma röda och orange färger. Jag kan nog inte påstå att det var ett fynd men glad blev jag när jag hittade det!

6 kommentarer:

Marie Frost sa...

Vad läckert!

Lotta Sultan sa...

lyllo dej! fin frotté är inget man hittar allt som oftast. det vet jag...

Maria sa...

Jag tycker att det var jättefint mönster! Sällan man hittar frotté!

makiato sa...

Jättesnygg frotté! Håller med, det är inte ofta man hittar det, men när man gör det...vilken lycka.

Anonym sa...

Åh jag håller tummarna för att jag vinner! Tycker de är superfina och är dessutom i behov av en neccesär!

Hittade hit pga tävlingen och blir nog en trogen besökare :)

/Åsa

gosi sa...

Jisses, vilken snygg frotté!