Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

12 oktober 2008

Retro Elephant for sale


www.retroelephantshop.blogspot.com är min nyöppnade blogg. På den nya bloggen kan man köpa mina Retro Elephant produkter som är till salu; pris, storlek och mått finns angivna. Om ni hittar något som intresserar så kontaktar ni mig via min mail. Kika gärna in en sväng vettja.
OBS! Denna blogg kommer fortsättningsvis vara min huvudblogg där ni kan läsa om mina små "projekt".

3 kommentarer:

Jes sa...

va kul!! lycka till med shopen :)

Hananah sa...

åh, vad mys! jag ska kika in den nu..

hea sa...

Lycka till med försäljningen! Du gör så toppenfina saker!