Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

29 oktober 2008

Här vill mina småprylar bo!


Blev riktigt kär i min nysydda förvaringsväska och är det inte typiskt att det är en beställning som man inte får behålla. Knappen är verkligen pricken på i:et, den ger necessären det lilla extra.

Jag har klurat och knåpat på ett väskmönster under en längre tid. Jag är ganska kräsen när det gäller väskor och jag försöker komma på en modell som jag själv skulle gilla. Jag hoppas på att kunna sy en nästa vecka men vi får se. Jag känner en stor ångest för dragkedjs momentet i kombination med foder. Någon som har några bra lösningar på detta?

12 kommentarer:

Ceci sa...

Verkligen fin, det tyget är så härligt! Kanske kan denna tutorialen hjälpa dig: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=22875.0

Retro Elephant sa...

Tusen tack Ceci! Det där hjälpte mycket :) Nu vill jag sy!

//Lina

Skaparstigen sa...

Jag är fel person att fråga, maskinen fick åka på lagning när jag försökte med just det momentet. :)
Ville mest säga att det var en söt necesär och att jag hade likande knappar på en loppisklänning jag köpte förra året.

OttoPippi sa...

Jag blev kär både i din första väska och i din lilla nesessär!! Så underbara!!!! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med dragkedjeproblemet...våndas själv inför sådan sömnad!

Cantina sa...

Döt necessär!!
Jag tänker också sy en väska och min inspiration har jag hämtat från GOBLIgoblis blogg http://gobligoblisyr.blogspot.com/search/label/V%C3%A4skor
Hon är RIKTIGT duktig på väskor (och mycket mer). Kanske även du hittar lite inspiration där!

Cantina sa...

:-D Döt = Söt!!

Heilt spesiell sa...

Kanonsøt veske.

BRUNo.RANGE sa...

Jättefin, håller med om att knappen är pricken över i:et!

Solveig Lövendahl sa...

Så gullig, så himla fin!!

Anonym sa...

Sött, och kul att se tyget hos någon annan! Har fått det i form av gamla påslakan av min mamma och nu finns det bland annat som baksida på en babyfilt jag gjorde i somras.

Strömming sa...

Åh så fin!

Anonym sa...

Åh jag diggar din väska. Fin modell. skulle dt finnas möjlighet att få mönstret ;)?