Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

02 oktober 2008

Boktips: Spara och ta till vara


En skön bok med mycket 70-tal och sent 60-tal. I boken hittar man många olika tips hur man kan återanvända gamla kläder och istället sy nya barnkläder utav dem. Det medföljer ett mönsterark med boken men det är endast mönster över några få basic modeller, sedan får man låta fantasin flöda.

5 kommentarer:

Välkommen! sa...

visst är d kul med alla gamla 70tals böcker och tidningar? jag har samlat på mig stora buntar med handarbetstidningar och liknande från 70 och början av 80talet. man blir verkligen inspirerad!! men, man skulle bara ha tid att sy alla saker man blir inspirerad till oxå... ;)

hea sa...

Ja, den skulle ju passa mig perfekt nu, då jag är inne i "lappa, laga, sy om"!

Lotta Sultan sa...

håller med kattching. har en kanon fin klänning från en bok från 72 som jag aldrig verkar få tid att börja med...suck!

Anonym sa...

åh den boken vill ja ha. hur får jag tag i den?

Retro Elephant sa...

Amanda: Boken kan du hitta på ett bokantikvariat eller på tradera. Den brukar nog dyka upp på tradera med jämna mellanrum så det gäller bara att ha lite tålamod :)

//Lina