Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

07 september 2008

Skall vi plocka svamp?


Idag har jag sytt massor och när jag sedan skulle fotografera så var batteriet slut, ganska typiskt. Får bjuda på bilderna i morgon. Här kommer ett litet sött tyg med svampar som är mitt första loppis"fynd" i Helsingfors.

10 kommentarer:

sygryn sa...

Såklart underbart, som alla dina andra tyger! Nyfiken på vad du har sytt idag!;-)/Malin

prickig design sa...

Åååå... det va riktigt höstigt läckert!

Hananah sa...

mm.. vad mycket fint du kommer fynda där borta i huvudstaden. Du får gärna köpa ifall du hittar något som kunde vara till mig ^^

malin sa...

Läckert!!! Kikar in i morogn för att kolla på sy-bilderna :)

sara sa...

hej! vilken fin blogg o vilka fina tyger du har. man blir ju helt avis:)

mustafa sa...

schysst tyg och lycka till med nya bostaden och allt.

Kaja sa...

ÅH! Ett sådant tyg vill jag också hitta!!

gosi sa...

Vilket snyggt tyg!

Anonym sa...

Fint fint fint! Jag hinner aldrig springa på loppis numera. Ditt fotoalbum, funkar det bra tycker du? Jag ska fixa ett nytt, jag hade ju ett tidigare men det var asdåligt så jag hör mig för om andra fotoalbum på nätet. Tips?

Veja cecilia sa...

verkligen helt underbart tyg. Och en jättefin blogg!