Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

13 september 2008

Retro Elephant i soffan


Ibland känner jag att min UFO hög växer lite väl snabbt. Därför var jag duktig idag och sydde äntligen färdigt mitt retro kuddfodral som skall matcha min svarta soffa. Blev det inte snyggt tillsammans med den vita kudden?
I bakgrunden kan man se ännu ett av mina UFO projket, nämligen tygtavlan. Tyget har jag ännu inte orkat fästa på ramen och inte har jag strykt det heller, skulle underlätta avsevärt om jag hade en stans/stift?-apparat, haha.

Njut av helgen!

9 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Det blev riktigt, riktigt SNYGGT!!!

Josefin sa...

Det blev jättefint! Men vad menar du med UFO, jag hänger inte med riktigt? Är det ett nytt märke?

Hananah sa...

OH! Vilket najs kuddfodral! Supersnyggt mot den svarta soffan!

Strömming sa...

Åh det är så skönt att avsluta UFOn!!!!

Det blev verkligen fint!!

Retro Elephant sa...

UFO= unfinished object
Helt enkelt saker som lämnt på hälft, sådana finns det gott om hemma hos mig :)

//Lina

Lotten sa...

Jättesnygg kudde!

Tanjis sa...

Verkligen snygg kudde! Passar perfekt i din soffa. Va kul att vi alla verkar ha UFO-högar (fast jag visste inte att de kallades så). Man ser ju alltid bara allt fint som alla visar i sina sy-bloggar.

Maria sa...

Mycket snyggt!!

Emma Clara sa...

"skrållar" lite i din blogg och hittade helt underbara nessärer......så fina med det snäpp-låset...har nån förkärlek till såna börsar..har en liten samling faktist!!