Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

02 september 2008

Mitt nya hemJag har haft fullt upp med att flytta till min nya adress i Helsingfors. Lägenheten är riktigt fin nu när den börjar bli färdig med alla små detaljer. Symaskinen är ännu nerpackad men det får bli kvällens projekt och att ordna alla sygrejor förstås. Hoppas att jag kan bjuda på något ikväll för det börjar bli ganska länge sedan sist.


Tack för de fina nomineringarna jag har fått! Kan absolut inte välja ut 7 personer (ni är så många duktiga) så jag skickar vidare nomineringen till alla er med kreativa bloggar, det är ni värda!

5 kommentarer:

sygryn sa...

Lycka till med nya bostaden! Ser fram emot att se nyskapade alster!

Hananah sa...

vad fint huset var!

AMDAdesign sa...

ser ut att vara ett finte hus =)
Hittade det här på tradera och tänkte på dig ;)
http://www.tradera.com/RETROTYG_GUL_VITT_MED_SOTA_ELEFANTER-auktion-71474292

Kaja sa...

Nä!!! Inte bjuda på DET tyget. Det ligger ju JAG och spanar på... Men, det kanske kan ingå i vårt andra byte?? Om, jag säger om, jag nu skulle råka vinna det...

Fint hus!

Anonym sa...

Ser ut att vara ett fint hus! Fönstergalen som jag är så noterar jag att det är ett äldre hus med vackra fönster;)