Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

19 september 2008

Love is red


Jag blev så glad när jag hittade det här tyget. Som ni säkert redan noterat så är jag lite svag för elefanter. Nu har jag detta underbara tyg i tre olika färger och den röda versionen är min absoluta favorit.

Sen vill jag också bjuda på några bilder av det superfina pocket- fodralet som jag bytte till mig med Mallaching, de är helt otroligt fina! Observera att fodralet har ett insytt bokmärke, hur bra som helst.
Jag köpte en pocket bok idag som nu får ligga lyxigt i det fina fodralet. Perfekt när man skall ta med sig pocketböcker på resor, de blir annars så lätt slitna.5 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Vilket grymt fint pocketfodral!!! Man kanske skulle ta sig tid att sy ett sånt, för som du säjer, pocketböcker bli fort slitna vid resor.
Elefanttyget var ju hur läckert som helst. Så kul att du fick tag på en sån stor bit så billigt, du som är så förtjust i elefanter :)

sygryn sa...

Underbart elefanttyg! Mycket smart pocketfodral!

Hananah sa...

åh vad fint tyget var!

gosi sa...

Det elefanttyget är ju bara helt bedårande gulligt! Din snygga tavla verkar göra sig bra i den nya lägenheten:)

Maria sa...

SÅ fiffigt!!