Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

23 september 2008

Lekvänliga brallor in action


Kolla in den här söta tjejen! Mamman skickade de fina bilderna till mig idag. Det är superkul att emellanåt få se kläderna när de används. Måste säga att jag verkligen diggar byxmodellen. De har ett sådant skönt pös och det finns lätt plats för blöja. Just de här exemplaren är gjorda i stretchfrotté så de är minsann lekvänliga.

4 kommentarer:

LittlePoppins sa...

Söta brallor på söt unge!!

Frida - Doula i Östergötland sa...

Vad duktig du är, verkligen jättefina saker du skapar!!! Har fått en ny favvoblogg :-)

Strömming sa...

Vad snygga de var på!!!

Mallaching sa...

Jättefina! :)