Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

09 september 2008

JättekuddarDet är hög gosfaktor på de här två kuddarna. Tyget köpte jag på IKEA av alla ställen och det var inte dyrt kan jag säga. Ville ha två stycken stora kuddar som passar med min inredning men jag hittade endast ett passande tyg. Jag tog saxen och sydda ihop dem med dragkedja nertill. Ett mycket lätt och trevligt syprojekt.

18 kommentarer:

Linda sa...

Det tyget var ju riktigt fint! annars brukar ju IKEAs tyger mest vara stormönstrade

prickig design sa...

Men vilket underbart tyg!!! Måste kollas upp!Det där vill jag verkligen ha!!Underbara kuddar!

Mallaching sa...

Jätte snygga kuddar! Pocketfodralet är skickat idag! :)

jejja79 sa...

tyget gjorde sig verkligen superbra som kuddar, håller med om att IKEA annars mest har stormönstrat.

Kaja sa...

Nämen. Jag som har gångavstånd till IKEA och är där säkert ett par gånger i månaden, om inte annat för att låta barnen leka. HUUUUR kan jag ha missat detta...?

Kanonfina!

Anonym sa...

wow vilkket tyg å vilka kuddar super härliga, synd att det är så långt till ikea för mig...

Hananah sa...

SHIT vad fina de blev! Du får gärna sy och skicka hem ett till mig med. (:

Anonym sa...

Kuddarna blev fina! Tänkte bara berätta att jag är in på din blogg ungefär alla dagar, för att se vad/om du lagt upp nåt nytt.
Ha så skoj på gulis! :)

(tänkte att jag lägger min blogg adress hit eftersom jag inte fick med den sist... ;)
bloggen.fi/annayrar )

Lotten sa...

Underbart tyg! Är det verkligen IKEA...?

Retro Elephant sa...

Jag kan säga att tyget är nytt på IKEA tror det kom in på deras butiker för ett par veckor sedan. Det är verkligen ett passande tyg till kuddfodral och väskor eftersom det är ett lite kraftigare bomullstyg.

//Lina

OttoPippi sa...

Cool och snyggt!

Zahra sa...

Åh vad fint tyg o vad bra det blev till kuddar! Toppensnyggt!!

rino sa...

det tyget har jag också missat. Snyggt blev det iaf:-)

Cel'Dara sa...

Jag tycker din bild på Gunilla-tyget var så bra så jag har länkat till det här inlägget från min blogg. Hoppas det är ok! :-)
http://celdara.blogspot.com/2008/09/jag-r-nyfiken-p-gunilla-och-josefin.html

Cel'Dara sa...

Sv: Ja det förstår jag, för tyget gjorde sig verkligen bra som kuddar ju. :-)
Kul att du gillar min blogg! Själv har jag lagt till din på bloggkoll. :-)

vikevire sa...

Jättesnygga kuddar du sytt. Den lilla jackan blev verkligen fin. Varm och skön ser den ut att vara också. Syboken känner jag igen. Det är så roligt att hitta sådant man haft eller känner igen från år som gått.

Anonym sa...

är kuddarna också Ikeas de största?
undrar vad du skulle ta för att göra likadana kuddfodral i sånt fall inkl. frakt då bor i bandhagen, sthlm?

Anonym sa...

glömde ju skriva min mailadress:
lillans@hotmail.com