Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

25 september 2008

Inte tyg men trä


Här kommer ett litet inlägg om något som inte har någon som helst förknippning med retrotextilier, men retro är det nog. Det här får bli ett sk. FÖRE-EFTER renoverings fenomen. Nattduksbordet är från 50-talet och har faktisk i somras varit med om en brand. Det klarade sig men med rökskador som man kan se på FÖRE-bilden. Tror ingen såg något värde i bordet och det skulle troligtvis ha kastats bort om jag nu inte hade räddat det. Nu har jag sandpapprat och målat det (ca. 100 varv). Jag gillar 50-tals möbler!

11 kommentarer:

OttoPippi sa...

Jag bara ÄLSKAR 50-talsinredning! Snyggt räddat! :-)

Kaja sa...

Jättefint!

Hananah sa...

det blev faktist jättesnyggt! du borde ha det tillsammans med fåtöljen..

Anonym sa...

niice Lina ! bara väntar på o komma o hälsa på i din nya lya! (: h.josse

Frida - Doula i Östergötland sa...

Vad fin den blev!!!

Lotten sa...

Härligt! Vilken skillnad det blev ;-)

Heilt spesiell sa...

Det ble lekkert!!

Maria sa...

Mycket fint blev det!

gosi sa...

Skitsnygg helt enkelt!

Villa Nystuga sa...

Jättefint! Är det en frostad glasdörr med blommor som syns i bakgrunden?

vikevire sa...

Jag säger bara det. SÅ SNYGGT!