Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

12 september 2008

En annorlunda beställning

I början av veckan frågade en tjej om jag kunde sy ett par pösbrallor till hennes dotter. Hon hade själv fyndat det här fina fisk tyget som är stretch-frotté. Jag sydde ihop byxorna och lade till mörkbruna muddar och vips så blev de så här snygga. Det var roligt när hon själv hittat tyget och att jag sedan fick förverkliga hennes idé. Jag hoppas att hon blir nöjd med brallorna!

6 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Colla brallor! Såna hade jag själv velat ha. Som mysbrallor här hemma då alltså! :-D

Strömming sa...

Hihi vilket roligt tyg! Snyggt!

Anonym sa...

Men hej, dom blev ju jättefina!! Nu är det bara att vänta på att de dimper ner i postlådan så ska ja pröva dem på lilla Li.

Anonym sa...

åå va läckert!!

sygryn sa...

Mysiga brallor i mysigt tyg! Det är sällan man hittar fin retrostretchfrotté.

Hananah sa...

vad häftiga!