Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

30 september 2008

7 meter tyg + bonus x 2


Har hittat en ganska liten men ack så mysig loppis nära mig som ett äldre par äger. Kikade in snabbt igår och så hittade jag detta underbara tyg, hela 7 meter dessutom. Mannen tyckte att deras redan hyggliga pris var för mycket så han bestämde sig för att jag skulle få mönstren med på köpet. Snacka om en bra affär!
Jag vet att det varit lite lugnt på syfronten nu men tiden räcker helt enkelt inte till. Jag har massor med idéer men inget som jag hinner genomföra. Får helt enkelt återkomma senare i vecka med något sytt, håll ut tills dess :)

9 kommentarer:

sygryn sa...

Vad underbart! Tänk att hitta såå mycket av samma tyg. Det händer inte varje dag(aldrig;-)

Lotta Sultan sa...

va fint!
det är stora tygfyndar-dan idag!
jag gjorde också ett tygfynd.
fast "bara" fem meter!

Strömming sa...

Åh vilket fynd!!!! Riktigt fint tyg!

Tanjis sa...

Jättefint tyg! Och vilken lyx att det fanns hela 7 meter! :)

Gulligan sa...

Vilket fynd!!! Grattis!!

OttoPippi sa...

Vilket FYND!!!! Stort grattis!

Maria sa...

Sällan man hittar ett tyg som är retro och såååå långt!

Quiltemarerittet sa...

wow vilket tyg! fina grejer du syr förresten!

Aggedesign sa...

Ursnyggt!