Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

20 augusti 2008

Vill någon mysa med kaninerna?


Nu när det börjar dra mot kallare tider (suck) så passar det bra att sy en liten värmande filt till barnvagnen. Tyget är så trevligt med alla kaniner och blommor, tänk vad ett litet barn måste tycka att det är spännande. Baksidan är av världens mjukaste och gosigaste fleece, samma färg som kantbandet.
Jag kände mig lite "wild and crazy" idag så jag svängde min namnlapps baksida upp. Egentligen har den ingen fram och baksida, det var tänkt från början att jag skulle kunna variera lite men jag blev kär i elefanten.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin!

Självklart kan man beställa pocketfodral i vilket tyg man vill :)

Anonym sa...

Vilket helt underbart tyg du hittat! Jättefin filt=) /Elisabeth

Anonym sa...

Vilket roligt kanintyg du har hittat. Tror säker många barn skulle gilla den här filten.

Kaja sa...

Vilka söta kaniner!!

sygryn sa...

Underbar filt i underbart tyg. Alla dina tyger är ju sååå fina!!!