Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

25 augusti 2008

Alltid trevligt med retro textilier!


Oj vad kul det är att gå igenom tyglådorna. Hittar tyger som jag glömt bort helt och hållet. Här kommer tre tyger som jag inte tror jag visat tidigare. Tyget med den rosa elefanten har ni sett förut men i andra färger och det grön-vita tyget är en vaxduk.
Ni som funderar över vad jag egentligen håller på bloggar om behöver inte fundera längre. Detta är fortsättningsvis en retro syblogg men nu när tiden är knapp så bjussar jag på foton av lite annat retrogodis. Hoppas det smakar!

6 kommentarer:

Maria sa...

Jag gillar verkligen alla dina tyger! Hur lyckas du fynda dem alla?? Hittar väldigt sällan guldkorn, men blir så lycklig när jag gör det...

an.lo sa...

Underbara tyger! Vad gäller frågan om min overlock så är sanningen den att jag köpte en sådan för över ett helt år sedan....men har aldrig ens provat den, jag har inte ens trätt den! Har på nåt sätt blivit lite smårädd för att den ska vara för svår. Men det kommer ju betgis vara så att när jag väl tar mig för att prova den så kommer jag tänka "varför gjorde jag inte detta tidigare?"
Det är iaf en pfaff hobbylock, tror den är ganska bra som förstamaskin, lite allround sådär. Måste testa den snart.

Strömming sa...

Vilka härliga tyger du har. Fattar inte var du får tag i alla!

Jag har en nominering ill dig på min blogg. Ha en skön dag!

Solveig Lövendahl sa...

Oj, hur kunde du glömma de här! Alltid roligt att titta i andras tyggarderober som du själv skrev. Häftiga!!

Sara sa...

Tjena!!! Vilket ögongodis, va fint det tyget högst upp är. Man blir ju aldeles varm i kroppen. Har lagt upp dig på min sida som favoblogg....ha det gott..mvh sara

Heilt spesiell sa...

Nyyydelige tøy!
Jeg har fått herlig mummistoff i postkassen og gleder meg til å lage noe av det.Tusen takk,de svarte verkelig til forventningene.Det blå var jo bare herlig det også!