Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

13 augusti 2008

Äntligen!


Jag var tvungen att vänta nästan två månader innan jag fick mina efterlängtade necessärspännen. De var slut i vår lokala sybutik och när de sa att de kommer flera inom några veckor visste jag inte att "några" innebar i verkligeheten 8 veckor. Under tiden har jag hunnit sy ca. 10 necessärer som bara saknar sitt spänne och det skall jag fixa till nu.
Här bjuder jag på ett (ja, endast ett) fotografi taget med min nya kamera. Det regnade där ute och solen var väl gömd så det får bli fler någon annan gång. Kameran var lätt att hantera och några små inställningar får man göra själv. Jag är fortfarande nöjd!

6 kommentarer:

sygryn sa...

Kul att spännena äntligen kommit, och wow vilken fin bild!

Anonym sa...

hej!
grattis till kameran!
jag har en annan fråga. var köper du dina nessesärspännen? är det i en "riktig" butik eller var kan man hitta dom på nätet?

lotta

Retro Elephant sa...

Lotta: Spännen är köpta på vår lokala sybutik. De tar minsann överpris för dem men jag kan inte hitta några billiga alternativ på internet.

OttoPippi sa...

Vilken schysst bild!!! Kameran verkar ju vara toppen!!!!

Den som väntar på något gott... Snygga spännen som jag ser fram emot skall placeras på schyssta nesessärer!

Gulligan sa...

Grattis till kameran och vilken härlig bild!!

Anonym sa...

Wow tjejen du kan både sy och ta snygga kort:P