Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

22 augusti 2008

Enorm loppmarknad

Taggad till tusen! Idag skall jag till en jättestor utomhusloppmarknad, den hålls under endast ett veckoslut per år. Utbudet är stort men det finns nog inte mycket retrotyger. Med lite tur så hittar jag kanske mina efterlängtade kaffekoppar och några fina retroprylar. Det hela slutar väl med att jag kommer hem tomhänt, det brukar vara så då man har höga förväntningar. Foton kommer upp senare ikväll (dvs om jag hittar något).

3 kommentarer:

Villa Nystuga sa...

Vad kul! Hoppas du får några riktiga fynd :)

Ensamvarginna sa...

Jag är ny läsare men det kan inte hindra mig att bli så inspirerad att du blir nominerad.
Se min sida.
Ha det fint!/Malin

sygryn sa...

Jag blir alltid så inspirérad när jag kikar in hos dig, därför har jag också nominerat dig! titta in hos mig!mvh Malin