Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

26 augusti 2008

Jipiii!

NYA spännen har anlänt! Jag är rätt säker på att de är likadana som de jag köpte då för länge sedan och det lovade de också i butiken. Den enda skillanden är att de nya är 18 cm breda i stället för 16 cm som de gamla var men det är inget som jag klagar på. Nu kan jag sy nya modeller, penfodral t.ex. eftersom pennorna ryms liggandes. Åh vad kul det skall bli, skall försöka hinna sy en redan ikväll!
Kika också på min tygsamlig (bomulls tyger) som vuxit till sig rejält över dagen. Hittat massa trevliga tyger som jag inte fotat men nu finns även de med.

11 kommentarer:

rino sa...

kul, var fick du tag på dom till slut?

Retro Elephant sa...

Nog från samma tygbutik, hon kontaktade leverantörer och fixade dem till mig. Vilken kundbetjäning!

//Lina

sygryn sa...

Kul att spännena kom tillslut!

Har tittat på dina tyger. ÅÅH! Vad många fina, hur lång tid har det tagit dig, att få ihop alla dessa?

prickig design sa...

Vilken tur för dig att det löste sig!! Är sådana spännen dyra? Vad ska man tänka på om man köper sådana så att man inte får "fel"?

Anonym sa...

Hej!
Jag har mailat dig vid två tillfällen nyligen men är osäker på om mailen kommit fram? Detta då jag är intresserad av mjukdjur-elefanten (med sko-snöre svans) och ditt tyg med trädgårds-mästraren. Mvh Sara R

Retro Elephant sa...

Hej Sara R!

Visst får du beställa en elefant, det går bra det. Jag har nog inte fått några mail så de har nog hamnat på villovägar. Notera att det är gmail.com i slutet inte hotmail.com.

retro.elephant@gmail.com

Prova på nytt eller skriv din e-mail adress hit så kontaktar jag dig på bumsen :)

//Lina

Solveig Lövendahl sa...

Grattis till de nya spännena, och till utmärkelsen som finns på min blogg till dig!

Emma Clara sa...

så härliga tyger du får tag i hela tiden...är det mest loppisar och tradera eller???

Villa Nystuga sa...

Många härliga tyger du visat upp på sistone. Sitter spänt och väntar på vad för kreationer som kan dyka upp :)
Även jag har nominerat dig i min blogg!

an.lo sa...

Hej! Jag har en liten utmärkelse till dig på min blogg :-)

Anne sa...

Hej!
Vilka hräliga grejer du syr! De ser så otroligt proffsiga ut. Och tygförrådet verkar vara på topp! :-)