Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

25 augusti 2008

Jag drar söderut


Det blir svårt att försöka underhålla er nu och en vecka framåt. Jag håller nämligen på att flytta till Helsingfors som bäst. Där är det tänkt att jag skall börja studera, äntligen. Alla mina saker (även tygerna) ligger packade i lådor och det är svårt att hitta något. Ni som har/tänker göra beställningar måste nog vänta till v. 36 innan jag kan börja ta itu med diverse projekt. Jag kan nog lova att det dyker upp ett eller två syprojket till, kan liksom inte låta bli att sy även om tiden inte räcker till.
På den stora loppmarknaden (som jag besökte i fredgas) hittade jag en passande burk till min lägenhet. Det var nog kärlek vid första ögonkastet, haha. Burken är troligtvis från 50-talet men det är i ett ypperligt bra skick.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Den var ju störtskön den där burken!

Gulligan sa...

Jättefin burk!! Lycka till med flytten!

Jes sa...

Superfin burk!! Va kul att flytta till helsingfors, all lycka med studierna!!!!

á Yeliqa sa...

Buken var verkligen KLOCKREN :) Lycka till med flytten!!!

malin sa...

Vilka underbar tygfynd du har gjort!!! Lycka till med flytten, vad är det du ska plugga?

Anonym sa...

Cussen, jag kommer o sakna dej här i vasa! /josse

Ensamvarginna sa...

Lycka till i stora staden. Låter så spännande. Dit vill jag åka en dag.
/Malin

Retro Elephant sa...

Tack skall ni ha :) Jag hoppas och tror att jag kommer trivas fint i storstaden :)

//Lina

Hananah sa...

Den är faktist supernajs!

I Veras hus sa...

Lycka till i Helsinki!
Vad ska du plugga? *nyfiken*

Heimlaga sa...

Hej!
Halkade in på din blogg "av misstag", men har nu fört in den på min läslista. Jättefina saker du gör! Och kul med fler finländare!
Själv har jag precis nybörjat mitt bloggande./Heimlaga