Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

15 augusti 2008

Is this love?

Nu har jag äntligen skapat mitt första mjukisdjur, sydd i mina favorittyger. Ni är kanske inte speciellt överraskade över mitt val av djur. Elefanten fick oranga knappar till ögon och en svans gjord av ett skosnöre. Öronen är sydda av ett gammalt örngott från 60-talet, blev han inte söt!


Observera att han är 100% kramvänlig!

16 kommentarer:

OttoPippi sa...

Im in love toooo!!!!!!!

Tanjis sa...

Supergullig!!!! :)
Läste förresten om dina väskhandtag, va trist! Kommer ihåg att du sydde så underbart fina väskor! Hoppas du hittar nya handtag.

Kram Tanjis

Anonym sa...

Han är mer än söt!!!!SUPER GOIS!!!

sygryn sa...

Åh, vad härlig. Den skulle jag vilja krama!!!!

á Yeliqa sa...

Åh så söt!!! Den ser verkligen kramvänlig ut :)

Anonym sa...

Vilken goding! Fantastiskt fina tygval också.

Strömming sa...

hely fantastisk!!!

Hananah sa...

den blev superfinfin! (:
du är så duktig!

Maria sa...

Jättefin!! Och fina tyger!

prickig design sa...

I love!

GOBLIgobli sa...

Åh men gimme!!! Det var det sötaste!

Anonym sa...

Vilken suppersöt liten elefant!!!

En länkning är helt okej, det tackar man för!!!

/Josefin

prylpinglan sa...

men GUD så söt!!!!

Heilt spesiell sa...

Fantastisk superkul elefant!

martina sa...

Gud vilken underbar elefant, till salu ;) Vilken blogg jag har hittat till, underbart! Måste kolla vidare

Anonym sa...

Åh, vilken fin!
Vad skulle en sån kosta? :D