Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

13 augusti 2008

Ibland går det inte som man har tänkt sig

Vilken besvikelse!! Först går man och väntar nästan 2 månader på spännena och sen när man äntligen har fått dem och skall få sätta fast dem så går det inte. De som jag hade köpt tidigare var mycket bättre men jag tror inte de tillverkas längre. De nya spännena (de breda) var mycket stelare så det gick inte att tynga ihop ramen ordentligt och tyget smet ut. Suck, nu måste jag lämna tillbaka dem och försöka få de gamla istället. Så kanske till julen den här gången om jag får dem överhuvudtaget, MORR!

6 kommentarer:

Anonym sa...

ååå gu va frustrerande!!!!! känner med dig!

rino sa...

synd, jag har funderat över hur dom där funkar men nu fick jag inget svar;-(
Vart köpte du dom (så man vet vad man ska undvika)?
Hoppas du har bättre lycka nästa gång!

Retro Elephant sa...

De är nog köpta bara här på vår lokala sybutik men de var slut i lagret och det tog evigheter innan de fick nya. De kommer säkert från Kina eller något sånt. De förra var bra och de var nog från samma butik så jag vet inte varför de har bytt till dessa....Jag är så besviken...

OttoPippi sa...

Suck, så dåligt!!! Och trist... när man ställt in sig och först blivit glad.. usch!

Villa Nystuga sa...

Kikar nyfiket tbx på din blogg och OJ! Mycket snygga saker i riktigt coola tyger. Hoppas det är ok att jag lägger till dig i min länklista, för hit lär jag kika in titt som tätt :)

Solveig Lövendahl sa...

Nej vad störigt!! Önskar dig verkligen lycka till!