Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

17 augusti 2008

Hålla reda på sakerna


Jag tänkte att det skulle vara praktiskt att samla de två saker som alltid försvinner i väskan. Jag pratar alltså om mobiltelefonen och nycklarna. Därför ritade jag upp denna enkla väska/ficka. Modellen har en liten botten och en knapp framtill, den är även fodrad. Jag som alltid har stora väskor med saker som ligger huller om buller kommer förhoppningsvis hitta nycklarna och mobilen nu.

2 kommentarer:

gosi sa...

Supersnygg och praktisk såklart! Känner igen ditt dilemma, vart är alla prylar i den gigantiska väskan:) Jag blev också sugen på neccesärspännen nu när jag ser dina. Vart hade du köpt dina, eller har du sett några sådana i någon nätbutik?

OttoPippi sa...

Bra idé!! Det gör ju inget heller att den är snyg :-) Jag borde VERKLIGEN göra detsamma!!!