Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

09 augusti 2008

Grönt är skönt

Idag har jag verkligen varit effektiv. Direkt efter jobbet sydde jag färdigt ett till kuddfodral som jag hade fått en beställning på, de var verkligen populära. Efteråt kände jag mig så kreativ så jag satte igång och sydde den här gröna tröjan. Det fick bli en lite annorlunda modell den här gången. Istället för ett sprund mitt fram/mitt bak så lade jag det i ena ärmsömmen. Tyckte det blev helt trevligt med en rosett lite på snedden för omväxlingens skull. Muddar lades också till i ärmsluten och det var minsann pilligt. Nästa gång tänker jag använda mig av lite bredare muddar.

Som ett litet mysigt avslut på inlägget så får ni drägla över denna godbit, en morotskaka som min syster bakade. Den var mumsig, tråkigt att de tar slut så snabbt...(tycker det är helt okej att det smyger in lite mat på bloggen, speciellt om det är morotskaka).

10 kommentarer:

Tanjis sa...

Va fint! Får man inte se kuddfodralet? ;)
Åh,va sugen jag blev på morotskaka! Det är det bästa jag vet!

Kram Tanjis

Retro Elephant sa...

Kuddfodralet jag sydde på beställning är ett likadant som det med vita hjärtan på gul botten :)
Mmm...morotskaka är SÅ mums!

sygryn sa...

Mmmm, morotskaka!!

Väldigt fin skjortblus! Gillar din modell!

prickig design sa...

Tjusig!!...den där kakan såg ju inte otäck ut!=0)

Anonym sa...

mmmmmm smarrens....å det där gröna tyget mmmmmmmm (drar i tygtarmen :)

an.lo sa...

Hej! Vad roligt att du hittade till mig, klart att du får länka! Jag lägger till dig hos mig oxå. Du gör helt underbara saker, gillade verkligen din ide´om att trycka egna tygmärken.

Anonym sa...

Vilka fina tyger du har! Jag blir avundsjuk! /Josefin

OttoPippi sa...

Dreggel!!!!! Fin blus, god kaka! :-)

Hananah sa...

Yes, jag fick riktigt till det där med kakan.. den blev ju supergod! (: Jag ska nog allt baka bebéer ngn dag här, ifall du vill hänga på (:

Anonym sa...

åh vad gott med kaka.
skjortblusen är superfin....har oxå haft det tyget tidigare:-)