Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

23 augusti 2008

Fyndade på marknadenJag planerade att ta många fina fotografier på loppmarknaden igår men det ösregnade hela kvällen. Trots det sketna vädret så hittade jag fantastiskt fina tyger för nästan inga pengar alls. Min favorit är det röd-orange tyget, i nyskick och skapligt stor bit. Är mycket svag för just den här färgkombinationen. Det grön-blommiga tyget är ett oanvänt örngott från 70-talet, kom i orginalförpackningrn. Det bruna tyget känner ni säkert igen, jepp det är likadant som mitt gula hjärttyg. Vi hade kuddar i just det tyget på vår sommarstuga som olyckligtvis brann ner i sommar. Nu kan jag åtminstone sy nya kuddar av tyget, ett sött litet minne av stugan.
Marknaden består till 80% porslin och glas men trots det så hittade jag inga fina kaffekoppar. Egentligen så spelar det ingen roll eftersom tygerna var helt klockrena!

8 kommentarer:

Solveig Lövendahl sa...

Å vad avundsjuk jag blir! Grattis, vilka fynd!!

Mari sa...

For en herlig blogg du har her <3 Fy og fy så flott det rød/oransje stoffet er!! Skal du lage noe du skal selge av det??

á Yeliqa sa...

Oj vilka fynd!!! Kul :)

sygryn sa...

Härliga fynd! Det är en härlig känsla som sprider sig i kroppen när man gör sådana!

prickig design sa...

Hej hej! Tjusiga tyger! Önskar att jag vore lika bra på att hitta snygga fynd.
Jag ville bara tala om att jag nominerat dig hos mig! Tycker att du gör jättefina grejor!=0)

gosi sa...

Åhh, vilka fina fynd! Det orange tyget var verkligen supernice, gillar starkt! Jag är väldigt intresserad av dina spännen om du vill sälja förstås. Hör av dig om det blir aktuellt!

makiato sa...

Orange är en favorit...snygga tyger du hittat. Fin blogg med härliga mönster tycker jag.

Skaparstigen sa...

Det orange/rosa kommer bli hur fint som helst till sånt du syr!