Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

21 augusti 2008

Flower power


Lite flower power till mina söta och snälla bloggläsare. Skall sy två kuddfodral av tyget, till MIG själv för en gångs skull.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klart man ska sy nåt till sig själv också=)

Min maskin kostade strax under 4000 i butiken på stan, den går säkert få billigare på nätet men jag tror den ligger runt 4 i butikerna. Jag kände att jag gärna vill han någonstans att gå om den skulle krångla o sånt och inte behöva skicka grejer för att få dem lagade. Den är väldigt enkel, jag var inne på en pfaff först men då hade jag fått beställa. Tycker såhär långt att den är jättebra!

Ensamvarginna sa...

Vilken fin sida jag hittade här av ödets nyck! Välsytt och glatt det du gör.
Lycka till!/Malin

Cecilia sa...

Underbart snyggt, ett av de finaste tyger jag sett på länge :)

OttoPippi sa...

:-) :-) Det är du värd - något till sig själv alltså!!!