Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

11 augusti 2008

En retro höst


Tänk om hösten kunde vara lika trevlig som det här tyget. Jag har samma tyg från tidigare men i andra färger, detta är snäppet finare enligt mig. Tyget är inköpt på loppis.
Jag vill också passa på att tacka de som gjort beställningar av mig, det har varit superkul att få förverkliga era önskningar och jag hoppas ni blivit nöjda med era inköp! Varmt välkomna åter givetvis.

7 kommentarer:

Tanjis sa...

Åh,vart hittar du dina loppisar med så fina tyger? Var riktigt roligt tyg tycker jag!
Var på en loppis idag och deras "tyg"-hörna var katastrof. Men det var billigt..........fast jag köpte bara två tyger så jag hade hellre betalat lite mer och hittat nått lika fint som ditt!

Ska bli kul att se vad det blir av det!

/Tanjis

Retro Elephant sa...

Vi har 4 olika loppisar här var jag bor. Jag tror det hela handlar om tur och lite taktik. Gå sådana dagar och tider då det inte är mycket människor där. Då har man större chans att göra fina fynd.

//Lina

Hananah sa...

vi får hoppas att hösten blir precis sådär fin då (:

Anonym sa...

ojojoj vad fint!!!!!!!!

á Yeliqa sa...

Åhhh så fint tyg. Älskar färgerna och nog hoppas jag på en lika fin höst alltid, framför allt med tanke på hur dålig sommarne har varit

Anonym sa...

Fiint tyg, jag gillar färgerna (och motivet)!

Solveig Lövendahl sa...

Fint tyg i härliga färger!! Och visst är hösten härlig på riktigt också?