Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

11 augusti 2008

En mycket praktisk lapp och en revansch

Jag älskade att klä ut mig som barn. En av mina vänner hade en jättestor kista full med utklädningskläder och det var alltid kul att få prova de olika plaggen. Jag kommer speciellt ihåg en klänning, den var mörkblå men vita blommor och krage. Det var alltid lite småbråk om vem som skulle få ha den men jag fick ju alltid snällt ge upp (fast jag är väldigt envis) för det var ju sista slutligen inte min klänning.
Nu, många år senare, hittade jag det här fina frottétyget. Mönstret och färgerna påminner mycket om just den klänningen som jag så gärna ville ha. En liten revansch med andra ord!
Det fick först bli en liten haklapp av tyget, biten är tyvärr inte så stor. Gillar den här modellen med plastad frotté på baksidan, så praktiskt!

2 kommentarer:

Strömming sa...

Jättefint tyg i den här haklappen också! Jag gillar fortfarnde den jag köpte av dig skarpt!! Väntar bara på att den ska få komma till användning!

♥ Medea ♥ sa...

Supersöt haklapp. Gullig modell och visst är det kul när tyger väcker minnen!
Jag hoppas det är okej om jag länkar till din blogg?!
/Efwa