Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

20 augusti 2008

De klassiska pösbyxorna!

I min strävan mot unisex kläder sydde jag ett par byxor. Muddarna ger byxorna ett schysst pös och gör dem lekvänliga. Passar inte tygvalet nu till hösten! Nu drar jag till loppis, får se om jag fyndar något fint...

4 kommentarer:

Strömming sa...

wow!!suprfint!!! läckert tyg!

Tanjis sa...

JÄttefina! Och som vanligt alldeles för fint tyg! Fattar inte vart du hittar allt.
Hoppas du hittar nått fint på loppiset! Jag vill också till loppis,hi..hi....

Kram Tanjis

Anonym sa...

åååå så höst härliga!!!

Anonym sa...

Vad kostar det att få ett par pösbyxor sydda åt min kille?

Svara helst på min blogg :)