Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

18 augusti 2008

Boktips: Tjäna på att sy, utgiven av Vi Föräldrar

Nu snackar vi retro! Boken som jag vill tipsa om denna gång heter "Tjäna på att sy". Boken är utgiven av "Vi Föräldrar" år 1972, en riktig härlig inspirationskälla. Boken är trevligt illustrerad och innehåller både sömnads-, stick- och virk- beskrivningar, även ett välfyllt mönsterark medföljer.
Jag råkade faktiskt just se ett bra exemplar av den här boken på tradera, auktionen slutar om ca. en timme. Här kan du fynda boken om du vill ha den på direkten men skynda på!

Här kommer lite bilder ur boken, min personliga favorit är den virkade babytröjan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket omslag, det räcker ju att se på det så blir man inspirerad. Vilket härligt ansiktsuttryck, hihi

OttoPippi sa...

Tusen tack för boktips!!! Alltid bra!! Såg att den blev såld för 41 kr. Inte så farligt! Undrar vem som "vann"! :-)