Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

17 juli 2008

Ett stort tack till Elin och Anna-Maija


På söndagen blev jag överöst med mysiga retro-presenter, utan någon speciell orsak. Jag måste säga att Elin och Anna-Maija vet minsann vad jag gillar. A-M gav mig två supersöta skålar från 70-talet (Gustavsberg, Ornamin), underbart blommönster i rött. Elin gav mig tre fina tyger, man kan ALDRIG ha för mycket tyger, kan inte bestämma mig för vilket jag gillar bäst. Nu har jag massor sy-idéer som jag skulle vilja ta tag i men tiden räcker inte till men förhoppningsvis snart.

Måste ännu tillägga att jag föll för grupptrycket och skaffade mig några meter av det underbara elefanttyget från jofo-tex, ME LIKE!

15 kommentarer:

fante sa...

Arkentyget är ju helt underbart :-o :-D Varför gör de inte längre sådana tyer? :-(

Strömming sa...

Så snälla vänner du har! Superfina presenter! förstår att du är glad!

Anonym sa...

Vilka fantastiska gåvor. Verkligen fint blommönster på fatet, och jag gillar noaks ark tyget jättemycket (jaja, de andra var också fina, och jag förstår till fullo det där med grupptrycket, svårt att stå emot en hel bloggvärld.

Hananah sa...

tyget med djuren var lätt finast tycker jag (:

Solveig Lövendahl sa...

Ååå! Vilka snälla vänner!! Både skålarna och djurtyget har jag gått och suktat lite efter på tradera. Grattis!

Ingrid sa...

hej, jag undrar om det är okej att jag länkar till din blogg? hör av dig annars!

tygerna (och kläderna!) är helt fantastiska!!!!!!! i höst blir jag mamma för första gången och då ska jag se till att alla i min närhet är väl införstådda med att jag gärna vill ha ett barnplagg från dig...

sygryn sa...

Jag har utmanat dig med lite frågor på min sida. Antar du utmaningen?

elin sa...

så himla bra att du gillade dom! vet att du kommer göra något bättre med dom än vad jag sku gjort! kram

Mannagryn sa...

Åh, jag hade också blivit glad av att få såna presenter. Fina tyger och porslin

Ida sa...

Snygga tyger och en snygg blogg.

Naíma´s sa...

Vilka underbara presenter och vilka snälla vänner. Jag länkar till dig hoppas det är ok :). Gillar din blogg och dina underbara kläder.

Lina sa...

Ibland ska man ha tur!

Jag har förresten utmanat dig. Kika på min blogg för vidare instruktion.

Svara när/om du orkar!

Retro Elephant sa...

Tack för alla era utmaningar. I och med att jag blev utmanad av så många samtidigt så valde jag att hoppa över denna gång, lite mera rättvist på det sättet :)

//Lina

MinaAlster sa...

Hej!
Jag blir bara såå inspirerad då jag tittar på din blogg! Jag bara älskar att sy! Tänkte at jag måste fråga dig om du vet av någonstans man kan köpa fina tyger samt att man kan få betsälla kataloger via dom. Här i umeå har jag tyvärr inte hittat så många retor tyger i butiker.
mvh
Veronica

Retro Elephant sa...

Lekfullt: Vad kul att jag lyckas inspirera andra :)
Jag brukar köpa nya tyger från vår lokala tygaffär. Retro tyger köper jag på loppis och ibland på Tradera, det är en bra början åtminstone :)

//Lina