Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

16 juli 2008

Boktips: Väskor, 50 modeller att göra själv av Cilla Ramnek

Denna gång vill jag tipsa om boken "Väskor, 50 modeller att göra själv" av Cilla Ramnek. En jättebra inspirationsbok för den som gillar att sy väskor och necessärer. Inga mönsterark medföljer men beskrivningar och mått på modellerna presenteras i boken. Mycket trevliga och retro-inspirerade väskor. Boken är rikligt illustrerad och texten är saklig, värd att läsa!3 kommentarer:

Tanjis sa...

Va lustigt! Jag hittade den boken på biblan när jag ville sy en väska men jag tyckte att den såg så tråkig ut där så jag blev inte alls sugen på att sy nått från den.
Fast nu när jag ser den här så känns den intressant. KOnstigt!

Hoppas du syr nån väskmodell därifrån så jag kan se om de verkligen blir fina! :)

Retro Elephant sa...

Nej den är verkligen intressant och inspirerande, jag måste nog ta och sy något så du får se :)

Kort og Søm sa...

Den boken så veldig fin ut! Takk for tipset :o)