Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

13 juli 2008

Beställning
Fick en beställning på två kuddfodral i dessa underbara retrotextilier. Sydde en dold dragkedja nertill så det är lätt att ja ut innerkudden och tvätta fodralen. Kuddarna kommer pryda ett litet barnrum och jag hoppas verkligen att köparen blir nöjd!
Jag vill också meddela till er flitiga bloggläsare att jag inte slutat sy för sommaren. Jag har gjort färdigt några projekt men eftersom jag har inte sett solen här på några veckor så det har inte varit väder för fotografering och därför har jag inga foton att lägga upp. Jag skall tvinga fram solen och se till att jag är ledig den dagen så jag kan uppdatera bloggen lite, håll ut tills dess!

9 kommentarer:

Shamu sa...

For noen nydelige puter. Superfine stoffer! Hvor har du funnet dem?

Jes sa...

Superfinna kuddar!!! Tygerna är verkligen härliga.

Hananah sa...

Den röda kudden var fett nice du. (:

Solveig Lövendahl sa...

Helt underbart fina! Får man fråga vad du tar för ett kuddfodral?

Välkommen! sa...

men duuuu! så underbart fina fina kuddar! så glada!! :)

Retro Elephant sa...

Shamu: Det gula tyget fyndade jag på loppis och det röda elefanttyget köpte jag för dyra pengar på tradera, elefanter är värt det enligt mig :)

Jes, hananah, solveig lövendahl och kattching: TACK! De är fina tillsammans så det var tur att de skickades till samma hem :)

Frida - Doula i Östergötland sa...

Jag älskar det där röda elefantyget, ligger mig varmt om hjärtat då jag minns det från min barndom. Kika gärna i min blogg så ska du få se en skapelse jag gjort av just detta tyg!

Frida - Doula i Östergötland sa...

Har lagt till din blogg i min blogglista nu! :-)

Ang. vårt gemensamma favvo-tyg: vet du om det finns att få tag på nånstans (ja förutom på Tradera då)? Vad heter det och vem är tillverkaren? Andra tips på vart jag kan köpa fina retrotyger tas givetvis också tacksamt emot! ;-)

Frida - Doula i Östergötland sa...

Jo, jag har sett att priserna på Tradera är mer än lovligt hutlösa!!!
Jag hade med andra ord kunnat tjäna mig en rejäl hacka!!! ;-)