Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

04 juni 2008

En riktigt somrig kjol

Vi har haft så fint sommarväder nu de senaste dagarna, inte ett moln på himlen och runt 20°. Min lediga tid har jag spenderat slappandes i solstolen och läst en trevlig pocket bok (En flickan som kallas Alice). Men på kvällarna har jag varit dessto effektivare (tur det)! Här kommer en bild på en kjol som jag tyckte passade bra med min somriga sinnesstämning. Jag diggar tyget stenhårt, så sött. Sydd med resår i midjan.

10 kommentarer:

Gulligan sa...

Jag diggar tyget också!!!Underbart!!!söt kjol!!

florin design sa...

Åh, helt fantastisk!!!

Unknown sa...

oj, här var det ju helt underbara grejjer du gjort;)
både härliga modeller å tyger!!!
dej kommer jag besöka ofta känner jag:)
har du nå tips till en nybörjare hur man får kantbanden så fiiina som dina??
// erika

Anonym sa...

åh vilken snygg. tyget är helt bedårande likaså modellen.

Retro Elephant sa...

Tyget måste nog vara ett av mina favorittyger (jag säger så om alla mina tyger).
e.ko: Jag försöker bara nåla före jag syr fast det och drar ut det lite kurvor. Annars är det väl bara att tuta och köra! Det underlättar också om man inte har en supersmal snedslå, gärna 2cm bred.

Jes sa...

ÅÅÅÅ vilken underbar kjol, bara älskar tyget, har sätt det förut men inte lyckats lägga vantarna på det.

OttoPippi sa...

Hur cool som helst!!! Coolast i stan :-)

á Yeliqa sa...

Underbar kjol och fatastiskt tyg :)

Majtjho sa...

Helt underbar

Botilda sa...

Så enkel och så himla fin! Drömmer om det där tyget...