Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

30 juni 2008

Tusen tack

Jag vill bara tacka för alla de snälla komplimanger och tips ni ger. Jag blir jätteglad när jag ser att det finns en liten skara som följer med mitt bloggande, bloggen skulle inte vara skoj utan er!

På sommaren brukar man ha mera tid för att göra sådant som man gillar, tyvärr är det inte riktigt så för min del. Mitt jobb tar en ganska stor del av min tid för tillfället men jag skall försöka hinna sy och blogga så ofta jag hinner (det här är mitt sätt att varna er för att det kan bli aningen glest mellan inläggen). Här tänker jag åtminstone bjuda på en liten omlottsklänning som jag sytt i ett festligare tyg, känns som råsiden. Tog en närbild på tyget var man kan se att de små blommorna "står upp" en anng från tyget (me like). Jag vet inte om den är så sommrig men jag tyckte att den skulle få vara med!
10 kommentarer:

Strömming sa...

Supersnygg klänning! Ja det verkar som om många kommer ligga lite lågt på bloggandet framöver, så det gäller att njuta av de karameller som bjuds!!! Det här var ett jättefint tyg! Gör sig jättebra som klänning. :D

Shamu sa...

Denne var virkelig fiiiin!!

Anonym sa...

urläcker omlott och fint tyg!

Anonym sa...

Jag gillar verkligen dina små elefanter, de är bara sååå läckra!

Gulligan sa...

Superfin klänning!!

sygryn sa...

Wow vilken fin omlottklänning. Tyget är jättefint!!

Skaparstigen sa...

Jag har en utmaning till dig på min blogg! Avgör själv om du vill vara med eller inte. Och du måste ju inte svara nu, om du har tidsbrist.

Klännigen är väldigt söt förresten!

OttoPippi sa...

Javisst är det kul med kommentarer på ens blogg! Det gör ju allt liksom!!! Och som Susanna skriver ligger nog de flesta lite lågt nu med sömnaden... Jättesöt klänning!

Jes sa...

Supersnygg klänning! somrig tycker jag med de små blommorna. Modellen är min persionliga favorit :)

Hananah sa...

Superfinfin tunika, det dar du !