Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

12 juni 2008

Spets är trevligt

Fick en hel påse med, snedslå, dekorationsband OCH spets. Jag som inte ens visste att jag gillade spets, det är supersött att lägga lite på barnkläderna. Här kommer ännu en klänning, denna med spetskant runt fickan och fållen. Nu måste jag börja sy lite mera unisex...


14 kommentarer:

Anonym sa...

çocuk yırttı kendini

Retro Elephant sa...

Jag hoppas att det där var en komplimang :D

Kaja sa...

ÅH! Det tyget hade jag i brunt, men det sydde jag påslakan av. Kanske skulle sytt klänningar av det i stället!

//Kaja

á Yeliqa sa...

Åh vilken söt klänning :)

OttoPippi sa...

Supersött!!! Vad trevligt att få så mycket band och snedslåar!!!! Avis!! Känner också att min profil som unisexklädesskapare börjar vaja... Fast det är så himla kul att sy klänningar.... Spets till var ju en jättekul idé!! Trevlig helg önskar jag dig!!! :-)

Anonym sa...

Fint, och så kul att upptäcka att man gillar något nytt så där helt plötsligt. Och lite spets kan ju förändra ett plagg helt och hållet, från mer vardag till mer fest.

Strömming sa...

Det blev jättefint! Och det är roligt att sy klänningar, många tyger gör ju sig så bra som det!

Anonym sa...

Tack för dina kommentarer på min blogg! Har tittat in här förut när du haft ute kläder på tradera, jag gillar verkligen dina kläder, superfina och du ser ut att vara duktig på att sy=)

/Elisabeth

Jes sa...

KLänningen blev jättesöt, underbart tyg!!!

Gulligan sa...

Åh vad söt klänning du sytt!Och sjävklart är det ok att du länkar till mig! Blir bara glad;-)

Unknown sa...

jättefin klänning,å fint med spetsen till:)
//erika

Shamu sa...

Degtte stoffet er bare helt fantastisk!
Du er veldig dyktig! Liker godt det du lager. :)

Anonym sa...

men så fint med spets! supersnygg klänning i underbart tyg. Jag känner oxå att det blivit lite väl lite unisex-kläder hos mig på sistone oxå.

Anonym sa...

Fantastisk blogg du har!Jeg blir stum av beundring over alt det vakre du lager og ikke minst alle de super kule tyger du har...Kunne tenkt meg litt av de ja;)
Klem Kristin,Norge:)