Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

11 juni 2008

Ibland har man turJag älskar att fynda på loppis. Oftast är det ganska glest med 60- och 70-tals fynden men ibland kan man ha riktigt tur. Väldigt sällan hittar jag fina tyger på loppis men förra vecka hade jag riktigt flyt på. Jag kom hem med en kassa tyger som vägde nästan 3kg (gissa om jag har plats för fler tyger). Det gula med vita hjärtan på fick jag en så stor bit som 150x210cm. Tyget med mörkgrön bakgrund och lila blommor (har varit en gardin) skall få bli en klänning åt mig själv eftersom tyget har ett sånt underbart fall och struktur. Jag brukar inte sy vuxenkläder så vi får se vad slutresultatet blir.


7 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Haha, OK! (jag tror lite reklam har smygit sig in på min blogg)

florin design sa...

Jag gillar den nya bakgrunden, tycke rinte du ska byta till nån egen. Vitt gör att man komemr se dina bilder tydligt och dte gillar jag.

Underbara tyger du hittat, grattis!!!!

gosi sa...

Det är så roligt med tygfynd! Gillar det gula med hjärtan på, vill också ha!!!

Jes sa...

Guuud vilka fina tyger :)

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Det gula hjärtttyget hade jagi rött som barn...jättefint!!/Karolina

Luddeklær sa...

Det gule hjertestoffet har jeg faktsik i brunt, har jeg kanskje sagt det før..? hehe.. glemsk i så fall. Det røde kom jeg på at jeg også har, det krever en od kombinasjon for ikke å bli for julete, men det er nydelig! Gøy med disse gamle stoffene som reiser rundt i skandinavia tydeligvis ;P

Thale

Luddeklær sa...

mente God ikke od selvsagt ;)

Thale