Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 juni 2008

Sommarhatt med blommor
Jag tyckte det var så kul att sy den första hatten så jag var helt enkelt tvungen att sy en till. Min andra hatt gjorde jag i ett sött retro tyg med små blommor i vitt på brun botten. Jag ändrade brättet denna gång genom att sy "styvnads-sömmarna" lite glesare. Jag använde ett vitt, tunt bomullstyg som foder i hatten, den gula hatten är fodrad på samma sätt.

6 kommentarer:

OttoPippi sa...

Så fina hattar du gör!!! Blir avis och vill också!!!

Skaparstigen sa...

Väldigt söt hattmodell! Och fina tyger har du hittat som vanligt.

Gulligan sa...

Så himla fint!!!

gosi sa...

Vilken supersnygg hatt, ser verkligen välgjord ut!

Jes sa...

Underbar hatt! superfint tyg:)

Luddeklær sa...

Herlige klær du lager!! Bruker du mest vintage stoffer?