Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

27 maj 2008

Sommarhatt
Det är kul att prova på nya modeller, speciellt när man inte misslyckas katastrofalt. Här kommer foton på min första hatt, dockan fick snällt ställa upp som modell. Tyget är från 70-talet och är tänkt att skina ikapp med sommarsolen. Hatten passar till småkillar och tjejer mellan åldern 6 mån - 1 år.

8 kommentarer:

OttoPippi sa...

:-) :-) :-)
Cool och coolt!!!

á Yeliqa sa...

Åh så söööt :)

Anonym sa...

Guuuud va fin - en sån hade ja ju kunnat lagt in med min beställning också. Jaja... :-)
Vi ÄLSKAR klänningen här hemma - även om det inte blivit tillfälle att använda den ännu.

Retro Elephant sa...

Tack vad snälla ni är, tihi.

Madde: Hatten har ingen ägare ännu så ....=D Vad trevligt att du gillar klänningen, det är en bra modell omlottsvarianten!

Jes sa...

Underbar solhatt :) kanon modell.

Re-dizain sa...

Tycker om tyget så !! Hatten ser mycket välsytt också.
Kan vi byta lite tyg kanske? Eller kan du sy en hatt till min dotter och så får du betalt i tyg? :-)

Tanjis sa...

Jättesöt sommarhatt! Och som vanligt jättefräscht tyg! Vill ha! :)
Fast min dotter är ju 3 år.
Är det svårt att sy en hatt? Verkar liet knepigt men din blev superfin ialla fall!

Retro Elephant sa...

Tanjis: Aah, det är lite pilligt att sy hatten och det tog rätt länge att sy den första hatten men det var kul!
Hatten är nog för liten för din dotter om hon är 3 år. Jag är på jakt efter ett mönster i större storlek så om jag hittar så kan jag sy en i önskat tyg om du är intresserad :)