Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

19 maj 2008

Sommarens retro brallor


Här kommer de utlovade bilderna på byxorna. De är sydda i ett underbart fint och mjukt trikå-tyg från Marimekko, dessa är i storlek 85.

4 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Åh vilka härliga byxor. :) Tyget är ju så SNYGGT!!!

Strömming sa...

Shit vilket snyggt tyg!!! Riktigt snygga brallor :)

Anonym sa...

Ojojoj, vilka fina byxor....kan man beställa såna? Jag skulle verkligen vilja ha ett par i storleken 86-92 nånting...

Retro Elephant sa...

Johanna: Du får jättegärna beställa ett par brallor i önskad storlek. Har rätt mycket tyg kvar så det räcker nog. Jag skulle hinna tillverka ett par (enligt önskade mått) och skicka redan i början av nästa vecka. Hör av dig till min mail, retro.elephant@gmail.com, så ger jag ett prisförslag :)

//Lina