Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

24 april 2008

Två nya tyger flyttar in

Två retro elefant-tyger flyttade in i mitt redan överfyllda tygskåp. Ni har kanske redan fårstått att jag gillar elefanter och inte så lite heller. Det gråa elefant-tyget hade jag sedan tidigare men med gul bakgrund istället (finns underkategorin "necessärer"). Tänkte att jag skulle kunna sy några fina necessärer av dessa.

5 kommentarer:

Mirre sa...

Oj, var fick du tag i orangea elefanterna? Det är mitt absoluta favorittyg, ifall du är villig att skiljas från det så köper jag det mer än gärna av dig!!

Retro Elephant sa...

Tyvärr har jag så lite av tyget, har endast två små örngott av det. Jag håller med dig om att det är fint också ett av mina favorittyger. Om jag hittar mera av det så vet jag vem jag skall kontakta :)

//Lina

elska sa...

Åh, det tyget med gula elefanter hade jag när jag var liten. Så fint!

Anonym sa...

Kjempe fine stoff (tyg;)!Hvor er det du handler mest?loppis eller er det nettet du søker på?

Maiken sa...

Kære
Jeg vil så gerne købe dit betræk med elefanter - vil du sælge??
Mvh. Maiken (danmark)
maiken@2tv.dk