Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

05 april 2008

Nordisk sommarskog
Jag blir nostalgisk av detta underbara tyg. Kommer ihåg alla de gånger jag lekte i skogen som barn. Bäst gillade jag de gamla skogarna, där kunde man hitta spännande tickor som växte på de höga granarna. Det var nog ljuden, ljuset och färgerna som gjorde de gamla skogarna så spännande och det var ett lekställe jag besökte ofta som liten. Varför spenderar man så lite tid i skogen nuförtiden, de har så mycket att ge.

Jag gav faktiskt klänningen ett namn, "Nordisk sommarskog", tyckte det passade perfekt för denna söta förklädes klänningen.

4 kommentarer:

Josefin sa...

Vad du är produktiv!! Men mycket tjejgrejer blir det ju, synd för mig som har en pojke..
Om du skulle sy ett par sparkbyxkor, alltså med muddar och liksom hängselknäppning, eller över axlarna altså, i något fint tyg (gärna Mumin!) och de var i strl 92 så LOVAR jag att buda på dem på tradera!

Retro Elephant sa...

Jag blir faktiskt lite sur på mig själv när jag märke hur mycket klänningar jag gör. Kan inte rå för att jag bara älskar klänningar. Det är också mycket svårare att hitta fina mönster till pojkar men nu ska jag ta tag i det hela och sy lite mera pojkvänligt. Håll utkik på tradera!

Anonym sa...

Vilket UNDERBART tyg!

rino sa...

vilka roliga kläder du syr! man blir glad av alla färger och mönster. Lägger genast in en länk till din sida!