Här kan du läsa om mina skapelser som jag tillverkar under mitt egna märke Retro Elephant. Det finns möjlighet att göra beställningar på sådant som du gillar. Beställningar och funderingar tas emot på retro.elephant@gmail.com.

Välkommen!

01 april 2008

Mumin i större storlek
Jag tycks inte vara den enda som gillar mumin. På begäran så har jag sytt några mumin plagg i större storlekar, denna i stl. 110-115. Du har chans att buda hem dem på tradera, klicka på länk i höger kolumn.

3 kommentarer:

Josefin sa...

Vad spännande, nu har jag budat på Tradera, just nu leder jag auktionen! :-) :-)

Retro Elephant sa...

Då får vi hoppas att du vinner den! Om inte annat så har jag mycket kvar av detta tyg :)

Heilt spesiell sa...

Heisann
Ser du har utrolig mange flotte stoffer og lurer på om det er helst bare på Tradera du kjøper mummin stoffer eller om de finnes i en butikk/nettbutikk? Utrolig mye lekkert du syr foresten.En skikkelig inspirerende blogg!
Mvh Kristin